Profil  |  Viziune, misiune si valori  |  Evenimente  |  Articole  |  Contact   
slide show
Prima pagina  

Masina ceata rece Typhoon I ULV, Dyna Fog
http://www.dynafog.com
     

Alte detalii prin telefon:
0239685747

Descriere detaliata
Typhoon I™ este un aplicator de aerosoli ULV de dimensiune medie, produs de Curtis Dyna-Fog® Ltd. Avand o experienta de peste 50 de ani in producerea acestor masini, folosind numai materiale de inalta calitate, producatorul Curtis Dyna-Fog® va garanteaza ca TYPHOON I™ este nu numai eficient, ci si foarte usor de operat. Testele si verificarile repetate la care a fost supus in cadrul procesului de productie vin sa intareasca convingerea ca veti obtine rezultate de mare acuratete de fiecare data.
Posibilitatea de a opta pentru 4 sisteme de pompare si o varietate de extra-optiuni, fac din TYPHOON I™ aparatul ideal pentru dumneavoastra.
Duzele Multimist™ de la Dyna-Fog® produc in proportie de 90% picaturi sub 20 microni la debitele si presiunile recomandate.
Cand folositi pompa cu membrane, veti obtine picaturi de dimensiuni mai mari, ideale pentru tratamente reziduale la nivel de foliaj si pentru aplicarea larvicidelor.
Sistemele optionale Electronic Syncronflow™ sau Cobra, disponibile pentru TYPHOON I™, permit sincronizarea automata a ratei de aplicare in raport de viteza vehiculului.
TYPHOON I™ este tot ceea ce aveti nevoie pentru combaterea tantarilor care transmit malarie, encefalita, precum si bacterii, ciuperci si alti virusi. Deasemenea poate fi folosit pentru controlul mustelor si a altor insecte zburatoare.
MOTOR
Briggs & Stratton de 9 cp Vanguard pe benzina, cu sistem de incarcare. Aprindere electrica de la distanta, dar si cu posibilitatea pornirii cu demaror. Camera de scanteie la teava de esapament. Tahometru digital. Soc cu comanda de la distanta.
SUFLANTA
Suflanta rotativa rezistenta la coroziune si filtru amortizor de zgomot. Presiune 7 bari si debit de pana la 5.6 m3/min.
DUZA
Duza Multimist™ de la Dyna-Fog®, reglabila pana la 360° pe orizontala, usor de demontat pentru curatare.
BAZIN
Substanta: 57 L din polietilena, rezistent la coroziune si UV, cu dop cu blocare.
De spalare: de 3.8 L din polietilena
ALTE CARACTERISTICI
Cadru tubular din otel, sudat, cu vopsea rezistenta la coroziune.
Suporti de amortizare a socurilor si reducere a vibratiilor. Manometru cu glicerina pentru monitorizarea presiunii in duza.
Baterie de 12V.
Supape bobina din otel inox.



Alte detalii pe pagina producatorului
Producator: Dyna Fog
Pagina web: http://www.dynafog.com






Categorii de produse


Noutati
GPS portabil NAVA PRO F70
• Ecran de 2,8 inch; QWGA; 65K culori, 240x320 pixeli; ecran lizibil la soare
• Antena quad-he ...

[Detalii]
Senzor umiditate pentru balotiera BHT-1
Caracteristici:
  • Umidometrul poate fi folosit pentru baloti mici, patrati si pentru balo ...

    [Detalii]
Echipament de protectie A-925000
Echipamentul de protectie este destinat protejarii operatorului in timpul utilizarii chimicalelor fo ...

[Detalii]


© 2007. SC VALROM EXIM SRL, Calea Calarasilor nr. 314-316, localitatea Braila, judetul Braila, Tel:0239685747, E-mail:valromexim@yahoo.com, vanzarivalromexim@yahoo.com.

Termeni si conditii | Contact

Vizite: /azi:

Realizat Capitaneanu Bebi