Profil  |  Viziune, misiune si valori  |  Evenimente  |  Articole  |  Contact   
slide show
Prima pagina  

Articol duze , Lurmark Hypro
http://www.hypropumps.com
     

Alte detalii prin telefon:
0239685747

Descriere detaliata
Duzele pe care le alegeţi sunt un aspect vital al performanţei agrochimice. Alegerea unei duze nepotrivite poate face produsul pe care îl pulverizaţi, neeficient. Înţelegerea tehnologiei de pulverizare vă va ajuta întotdeauna să obţineţi cele mai bune rezultate, maximizând eficienţa produselor pe care le folosiţi.
Stabilitatea şi înalţimea rampei sunt deopotriva factori determinanti în calitatea tratamentelor efectuate. Rampa trebuie să fie poziţionată la înălţimea corectă pe întreaga sa lungime, pentru ca performanţa duzelor să fie cât mai bună.
Studiile arată că la o înălţime constantă, dacă viteza vântului se dublează de la 5 km/h la 10 km/h, cantitatea de substanţă deviată se dublează. În schimb, dacă înălţimea la care se află rampa se dublează de la 50 cm la 100 cm, cantitatea de substanţă deviată la aceeaşi viteză a vântului, este de 10 ori mai mare.
Alegerea duzei corecte afectează atât precizia cât şi eficienţa aplicării agrochimice. Cele mai importante caracteristici ale unei duze de pulverizare agricolă sunt tipul şi mărimea, acestea determinand și dimensiunea picăturilor.
Pentru duzele standard, calitatea pulverizării variază în funcţie de dimensiunile duzei (diametrul orificiului acesteia) si presiunea de lucru. Dimensiunile mari ale duzei şi presiunea de lucru scăzută, produc picături mari. Duzele cu Inductie Aer (AI) încorporează aerul şi fluidul în picături. Ca urmare, acestea nu sunt clasificate în acelaşi mod ca şi cele standard. Duzele AI tind să aiba o dimensiune uniformă a picăturilor, mai greu de deviat. Dimensiunea picăturii variază foarte mult de la un producător la altul, de exemplu duzele Guardian AIR de la Hypro produc cele mai mici picături, foarte important pentru o acoperire cât mai bună a plantei.



Alte detalii pe pagina producatorului
Producator: Lurmark Hypro
Pagina web: http://www.hypropumps.com






Categorii de produse


Noutati
GPS portabil NAVA F30
Nava F30 este un GPS robust cu receptor GLONASS cu sensibilitate ridicata WAAS, EGNOS, Gagan, MSAS, ...

[Detalii]
Phmetru PH56
PH-metrul reprezinta metoda cea mai eficienta si usor aplicabila pentru determinarea ph-ului solului ...

[Detalii]
Sistem ghidare GPS agricol Matrix 430
- Matrix 430 este primul GPS agricol  produs de firma americana Teejet care foloseste in acelas ...

[Detalii]


© 2007. SC VALROM EXIM SRL, Calea Calarasilor nr. 314-316, localitatea Braila, judetul Braila, Tel:0239685747, E-mail:valromexim@yahoo.com, vanzarivalromexim@yahoo.com.

Termeni si conditii | Contact

Vizite: /azi:

Realizat Capitaneanu Bebi