Profil  |  Viziune, misiune si valori  |  Evenimente  |  Articole  |  Contact   
slide show
Prima pagina  

Termometru sol electronic VM 810260
     

Alte detalii prin telefon:
0239685747

Descriere detaliata
Instrumentul se aprinde prin apasarea oricarui buton de functionare localizat pe partea frontala a termometrului. Introduceti varful metalic in substanta sau in mediul ce doriti sa-l masurati. Afisarea citirii poate dura cateva secunde pana sa se stabilizeze, in functie de natura masuratorii. Instrumentul se inchide in mod automat dupa 10 minute.
0C/0F – Apasati butonul 0C/0F pentru a selecta scala de temperature dorita. Scala de temperature selectata va fi pastrata in memorie si dupa inchiderea automata a termometrului.
HOLD – Apasati butonul HOLD pentru a mentine afisata valoarea citirii si mai apasati apoi inca o data butonul HOLD pentru a lua din nou temperatura. Nota: Chiar daca butonul HOLD este apasat, termometrul se va inchide automat dupa 10 minute.
SCHIMBAREA BATERIEI – Schimbati bateria prin glisarea capacului de la baterie, inlocuiti vechea baterie cu una noua, apoi glisati la loc capacul.
EMC/RFI – Performanta instrumentului poate fi afectata daca este utilizat in jurul unui camp cu inalte frecvente radio, ca de exemplu in jurul unui telefon mobil, sau daca instrumentul a fost supus unui soc electrostatic.
GARANTIA – Instrumentul are o garantie de 1 an impotriva defectelor componentelor sau de executare. In aceasta perioada, produsele ce se defecteaza vor fi reparate sau inlocuite fara costuri suplimentare. Garantia nu acopera defectele cauzate de conditii anormale de depozitare, folosire incorecta, intrebuintari gresite accidentale, abuzuri, neglijari, aplicari gresite sau modificari.
Important: Nu stocati termometrul pe perioade prelungite (peste 30 de zile) cu bateria in el.



Alte detalii pe pagina producatorului
Producator:
Pagina web: http://






Categorii de produse


Noutati
Termometru sol ML-SOTT
Lungime: 32.50 mm
Diametru: 12 mm
Limita temperatura: 0-80° C ...

[Detalii]
Pompe cu piston 5210C
...

[Detalii]
Gama profesionala recomandata prestatorilor!
Masina de erbicidat autopropulsata 3500 litri AR 3500/ 24 metri 1,7

Motor turbo diesel Cat 170 CP, 6 cilindri, TIER 3
Tractiune integrala hidrostatica prin 4 moto ...

[Detalii]


© 2007. SC VALROM EXIM SRL, Calea Calarasilor nr. 314-316, localitatea Braila, judetul Braila, Tel:0239685747, E-mail:valromexim@yahoo.com, vanzarivalromexim@yahoo.com.

Termeni si conditii | Contact

Vizite: /azi:

Realizat Capitaneanu Bebi