Profil  |  Viziune, misiune si valori  |  Evenimente  |  Articole  |  Contact   
slide show
Prima pagina  

Aplicator manual de erbicide Weedstick
 

Alte detalii prin telefon:

Descriere detaliata
Aplicatorul de erbicide se recomanda pentru aplicarea erbicidelor pe baza de glyphosate. Pentru aplicarea de Round-up rata de diluare este de 1: 2 (o parte substanta chimica si doua parti apa). In cazul utilizarii de substanta chimica Round-up GC (pentru gradini si imprejurimile casei) nu se va dilua cu apa. Perioada de aplicare: tratamentul se aplica cand buruienile sunt in perioada de crestere, chiar inainte de inflorire. Pentru o eficienta maxima sunt necesare cel putin 6 ore fara ploaie de la momentul aplicarii erbicidului.
Capacitate : 200 ml
ATENTIE: A nu se depasi aceasta cantitate!
Metoda de utilizare: Atingeti vegetatia nedorita (buruienile) cu partea din franghie a aplicatorului, fara a atinge cultura. Pentru rezultate optime se recomanda o miscare du-te-vino. Astfel, aplicatorul va aplica o cantitate de erbicid concentrat direct pe buruiana.
La o studiere atenta de aproape, imediat dupa aplicare, ar trebuie sa se vada numai urme foarte usoare de erbicid pe buruiana. In timpul utilizarii, capacul din capatul tijei (pe unde se incarca) ar trebui sa fie usor desurubat, pentru a permite curgerea erbicidului prin partea opusa. Evitati sa calcati pe zona tratata, deoarece exista riscul sa raspanditi erbicidul in cultura. Inainte de folosire cititi cu atentie eticheta erbicidului.
Reglarea debitului: Debitul erbicidului poate fi reglat cu ajutorul capacelor laterale prin care trece franghia. Pentru un debit mai mare acestea se slabesc, iar pentru un debit mai mic se strang. In mod normal se recomanda ca ele sa fie stranse. De asemenea debitul se poate regla si prin slabirea capacului din varful tijei pe unde se face alimentarea.
Dupa utilizare: Cand nu e folosit, aplicatorul se goleste si se clateste cu apa. Intre perioadele de lucru aplicatorul trebuie sa stea in pozitia verticala, cu partea activa (cu franghie) in sus. Nu lasati aplicatorul cu erbicid in interior, peste noapte, existand riscul de a se coroda plasticul.
Randament: Aplicatorul da rezultate excelente in cazul utilizarii pentru buruieni individuale si tufe raslete de buruieni. In cazul zonelor invadate de buruieni poate fi necesar mai mult decat un tratament. In mod normal primele efecte ale tratamentului vor fi vizibile la 1-2 saptamani de la efectuarea tratamentului. Distrugerea completa a buruienilor poate dura pana la 6 saptamani.
In timpul aplicarii erbicidului, operatorul trebuie sa poarte echipament complet de protectie (manusi, cizme si salopete ).
Produsul este disponibil in 4 modele: Aplicator manual erbicide simplu "T", Aplicator manual erbicide dublu "T", Aplicator manual erbicide simplu Hockey 45 si Aplicator manual erbicide dublu Hockey 45.


Alte detalii pe pagina producatorului
Producator:
Pagina web: http://


Categorii de produse
» Masini de erbicidat cultura mare Househam Marea Britanie
» Masini de erbicidat cultura mare Valrom
» Atomizoare pentru tratamente in vii si livezi Italia
» Piese de schimb pentru masini de stropit
» Masini de ceata Dyna Fog
» Cultivatoare Sly
» Vermorele si piese de schimb
» Masini de ceata Actisol
» Uscatoare, umidometre si aparate de masura
» Statii meteo
» Sisteme de ghidare GPS agricol
» Atomizor tratamente aliniamente A1 MIST
» Tocatoare laterala multifunctionala
» Piese de schimb pentru pluguri
» Kit calculator substanta si cantare digitale
» Aplicatoare manuale de erbicide
    • Aplicator manual de erbicide
» Diverse
» Adaptor pentru atomizor portabil
» Vehicul utilitar Ransomes Jacobsen


Noutati
Statie meteo WS 2307
Staţia WS 2307 este un mixt meteo care are capacitatea de a indica ora, presiunea atmosferic ...

[Detalii]
Calculator de substanta si GPS Navigator LT
...

[Detalii]
Phmetru PH56
PH-metrul reprezinta metoda cea mai eficienta si usor aplicabila pentru determinarea ph-ului solului ...

[Detalii]


© 2007. , , Tel:, E-mail:, .

Termeni si conditii | Contact

Vizite: /azi:

Realizat Capitaneanu Bebi