Profil  |  Viziune, misiune si valori  |  Evenimente  |  Articole  |  Contact   
slide show
Prima pagina  

Profil

Valrom Exim SRL este o companie romaneasca prezenta pe piata de peste 15 ani, specializata in comercializarea de tehnologie pentru aplicarea pesticidelor in agricultura. Reprezentand producatori consacrati din Europa Occidentala si SUA, Valrom Exim SRL comercializeaza masini de erbicidat si piese de schimb pentru acestea, precum si o gama larga de aparate de masura a calitatii solului si al culturilor, ajutandu-si astfel clientii sa obtina tratamente rentabile si eficiente.

Valrom Exim , inovatie si profesionalism


Cunoscand faptul ca succesul in afaceri este asigurat de modul cum reusim sa venim in intampinarea clientilor nostri, inca de la infiintare (in anul 1998), Valrom Exim SRL a comercializat produse de calitate si a dezvoltat parteneriate durabile cu firme de renume din Europa Occidentala si SUA.
In domeniul pieselor de schimb pentru masini de erbicidat , Valrom Exim SRL este dealer national pentru producatori de marca in domeniu: Annovi Reverberi - Italia (pompe de presiune joasa si inalta), Hypro Lurmark - Marea Britanie (duze standard si antivant), Arag � Italia (distribuitoare, manometre, corpuri portduza etc).

SC Valrom Exim SRL comercializeaza o gama larga de aparate de masura precum umidometre cereale, aparate pentru masura gradului de compactare al solului si sonde digitale de temperatura al caror producator este Agratronix � SUA si kituri de analiza sol, anemometre si phmetre produse de Martin Lishman � Marea Britanie. De asemenea colaboram cu Teejet � Danemarca pentru sisteme de ghidare GPS agricol si piese de schimb pentru masini de erbicidat.

Toate produsele sunt disponibile prin reteaua de distribuitori Valrom Exim.
Din anul 2001, importam in Romania masini de ceata produse de DYNA-FOG - SUA, pentru tratamente cu volum redus (UV) si ultra redus (ULV). Tehnologia DYNA-FOG reflecta o experienta de peste 60 ani in domeniu, fiind cea mai vanduta marca pe plan mondial. Echipamentele sunt recomandate pentru tratamente de dezinsectie/dezinfectie in complexe de crestere a animalelor si pasarilor, spatii de depozitare, sere si solarii, silozuri cereale si pentru tratamentele impotriva tantarilor in parcuri, paduri si zone urbane.

In anul 2008, firma Valrom Exim a devenit dealer national pentru Househam Sprayers Ltd. din Marea Britanie, unul din liderii mondiali in domeniul productiei de masini de erbicidat autopropulsate si conventionale.
Beneficiind de un departament de proiectare de inalta clasa, orientat sa satisfaca cerintele fiecarui client in parte, Househam Sprayers Ltd. propune o gama de masini foarte diversa , cu capacitati mergand de la 2000 litri pana la 6000 litri, cu rampe de la 18 metri la 46 metri. Masinile de erbicidat autopropulsate au garda la sol de pana la 1,8 metri si beneficiaza de dotari ultraperformante care asigura tratamente precise si eficiente, in conditii de confort maxim pentru operator. Toate masinile autopropulsate sunt echipate cu motor Caterpillar si, datorita fiabilitatii in exploatare, acestea reprezinta o alegere excelenta pentru fermele orientate spre optimizarea productiei si pentru prestatorii de servicii.
Datorita colaborarii fructuoase cu furnizorii externi, echipa Valrom Exim SRL beneficiaza in mod constant de cursuri de specializare, fiind astfel in masura sa ofere clientilor sai informatii si solutii viabile pentru alegerea echipamentelor de erbicidat cu cea mai mare productivitate, adaptate in functie de particularitatile de lucru.
Datorita calitatii produselor comercializate si a profesionalismului echipei sale, Valrom Exim este o prezenta puternica pe piata romaneasca de utilaje si echipamente agricole.

Contati pe echipa Valrom Exim!


Categorii de produse
» Masini de erbicidat cultura mare Househam Marea Britanie
» Atomizor tratamente aliniamente
» Piese plug
» Pompe si piese de schimb
» Statii meteo
» Calculatoare substanta
» Diverse
» Adaptor atomizor portabil
» Masini de ceata Dyna Fog
» Masini de ceata Actisol
» Aparate de masura
» Sisteme de ghidare Teejet
» Masini de erbicidat tractate Valrom
» Atomizoare pentru tratamente in vii si livezi Italia
» Tocatoare laterala multifunctionala
» Aplicatoare manuale de erbicide


Noutati
Sistem de ghidare Bravo 400S Navigator
Este un GPS agricol ce poate fi conectat la calculatorul de substanta Bravo 180
Ecran 5,7 ...

[Detalii]
Gama profesionala recomandata prestatorilor!

Masina de erbicidat autopropulsata 6000 litri AR 6000

Motor turbo diesel Cat 230 CP,6 cilindri,Turbo Diesel
Tractiune integrala hidrostatica prin ...

[Detalii]
Pompa centrifugala 9302C
...

[Detalii]


© 2007. SC VALROM EXIM SRL, Calea Calarasilor nr. 314-316, localitatea Braila, judetul Braila, Tel:0239685747, E-mail:valromexim@yahoo.com, vanzarivalromexim@yahoo.com.

Termeni si conditii | Contact

Vizite: /azi:

Realizat Capitaneanu Bebi