Profil  |  Viziune, misiune si valori  |  Evenimente  |  Articole  |  Contact   
slide show
Prima pagina  

Evenimente

Targ International Indagra 2017

Valrom Exim SRL a participat in perioada 25-29.10 la targul international INDAGRA, cel mai mare si important eveniment agricol din Romania, avand ca scop promovarea agriculturii din tara noastra, potentialului zootehnic autohton, produselor traditionale bio si a soiurilor de vinuri romanesti recunoscute international.
La eveniment a participat si Domnul Jim Dickinson, Director Export Househam Sprayers. Acesta a avut prilejul sa se intalneasca cu o parte din clienti nostri care au achizitionat si exploateaza deja masini de erbicidat autopropulsate marca Househam Sprayers. Masina noastra autopropulsata a starnit interesul si a fost apreciata de vizitatori.
Multumim tuturor vizitatorilor si va asteptam si in 2018.


Aniversarea de 19 ani a firmei VALROM EXIM SRL, 29 Mai 2017

Pentru ca ne-a placut foarte mult aceasta locatie, am ales sa revenim pentru aniversarea de 19 ani. Plimbari cu barca spre Insula Mica a Braile, relaxare pe malul Dunarii, o zi frumoasa, cu oameni minunati care au contribuit la succesul firmei. Va multumim tuturor! Abia asteptam sa sarbatorim 20 de ani, anul viitor!


Training sisteme GPS agricol Teejet

Training sisteme de ghidare GPS pentru uz agricol si gama de duze Teejet, sustinut de domnul Jan Spitalniak, Managerul regional de vanzari al firmei Teejet Danemarca. Multumim Domnului Jan pentru vizita sa si pentru sprijinul constant acordat echipei noastre de vanzari.


Targ International Indagra 2016

In perioada 2 - 6 Noiembrie 2016 Valrom Exim SRL a participat la Indagra, Târgul internaţional de produse şi echipamente în domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii şi zootehniei. Standul nostru a atras și în 2016 numeroși vizitatori, de toate vârstele cu utilajele de ultima tehnologie dar si cu o gama variata de aparatele de masura si control. Mulţumim tuturor vizitatorilor şi vă aşteptăm şi în 2017.


Curs training sustinut de Domnul Bekisz Leszek, Hypro – Iunie 2016

Pe 23 iunie am fost vizitati de Domnul Bekisz Leszek, Directorul regional de vanzari al firmei Hypro, Marea Britanie. Cu aceasta ocazie, am avut placerea sa participam la cursul de training depre tipurile de duze si importanta lor in agricultura dar si noile tehnologii ce urmeaza sa apara pe piata. Tot la acest curs au fost prezentate modelele de pompe Hypro cu role, cu membrane, centrifugale si de transfer. Dorim sa multumim Domnului Bekisz pentru sprijinul acordat echipei noastre si asteptam urmatoarea vizita.


Majorat Valrom Exim!

Sambata 28 mai, implinim 18 ani de cand suntem prezenti pe piata romaneasca de utilaje agricole! Cu acest prilej, sarbatorim fiecare victorie si fiecare provocare intalnite de-a lungul timpului si care ne-au facut mai puternici si mai motivati. Este o zi in care sarbatorim realizarile de pana acum si dam startul unei noi etape in dezvoltarea firmei noastre, cu asteptari si standarde mult mai inalte. Dorim sa adresam multumirile noastre speciale domnului John Castell (Hypro-Lurmark), domnului Jim Dickinson (Househam Sprayers LTD) si domnului Stephen Zoric (Annovi Reverberi) pentru ca ne-au sprijinit si au crezut in noi inca de la inceputul colaborarii noastre si lui Victoras, seful echipei care ne-a construit sediul firmei, pentru devotamentul si profesionalismul lui si al echipei sale. Dedicam aceasta aniversare tuturor oamenilor minunati care au contribuit la succesul firmei noastre, fiecarui client, furnizor, angajat de exceptie care ne-au fost alaturi si care ne-au onorat cu increderea acordata. Va multumim tuturor si va uram La multi Ani !


Field day SummiTTerra, Baraganu, judetul Braila, 2016

VALROM EXIM SRL a participat luni 23.05.2016, la evenimentul organizat de echipa Summit Agro Romania sub sloganul "Acolo unde tehnologia intalneste pamantul". Firma noastra a facut demonstratii cu masina de erbicidat autopropulsata SPIRIT (bazin de 3000 litri, rampa de 24 metri si garda la sol de 1,5 metri), marca Househam Sprayers Marea Britanie si a prezentat gama de aparate de masura si control, sisteme de ghidare GPS, umidometre, sisteme de aerare cereale si piese schimb pentru masini de erbicidat. Multumim organizatorilor pentru sprijinul acordat firmei noastre si ii felicitam pentru succesul evenimentului!


Targ international Indagra 2015

In perioada 28 Octombrie - 1 Noiembrie 2015 Valrom Exim SRL a participat la Indagra, Targul international de produse si echipamente in domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii si zootehniei. Cel mai mare si important eveniment agricol din Romania, targul INDAGRA este organizat de catre ROMEXPO in parteneriat cu Camerele de Comert si Industrie din Romania, sub patronajul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale. Cea de-a XX-a editie s-a desfasurat in cadrul Centrului Expozitional Romexpo, ocupand 8 pavilioane (C1, C2, C3, C4, C5, C6, E2, F) si toate platformele exterioare. Evenimentul reprezinta cea mai complexa manifestare de acest gen din Romania, avand ca scop promovarea agriculturii din tara noastra, potentialului zootehnic autohton, produselor traditionale bio si a soiurilor de vinuri romanesti recunoscute international.


Targul AgriCultura 2015 Braila

In perioada 1 - 4 octombrie 2015, VALROM EXIM SRL a participat la cea de-a XIX-a editie a targului de utilaje si produse agricole AgriCultura 2015, organizat de Camera de Comert, Industrie si Agricultura Braila. In cadrul targului firma noastra a prezentat o gama larga de echipamente si utilaje agricole: masini de erbicidat autopropulsate marca Househam, Marea Britanie, masini de erbicidat tractate marca Boguslav, Ucraina, aparate de masura si control, GPS-uri agricole, pompe pentru masini de erbicidat.
Multumim organizatorilor pentru sprijinul acordat firmei noastre si le dorim mult succes in viitor!


Ziua Porumbului - Orezu 10 Septembrie 2015

VALROM EXIM SRL a participat joi 10.09.2015, la cea de-a VI-a editie a evenimentului “Ziua Porumbului” organizat de Domnul Nicolae Sitaru, Directorul firmei ELSIT COM SRL. Fermierii care ne-au vizitat standul au fost atrasi de sistemul inovativ de semanat direct in miriste-Stripcat, cat si de masina autopropulsata Househam cu cea mai inalta garda la sol din Romania (1,8 metri), bazin de 4000 litri si rampa de 36 metri, pe care clientul nostru a avut amabilitatea sa ne-o aduca la stand si caruia ii multumim. Targul a fost un bun prilej pentru clientii nostri sa se intalneasca cu domnul Jim Dickinson, directorul de export de la Househam Sprayers. Organizarea evenimentului a fost ca de fiecare data, impecabila iar sprijinul primit de la Domnul Sitaru, de nepretuit. Ii multumim si il felicitam pentru succesul celei de-a VI-a editii a targului.


Vizita furnizor Sly Agri Ltd., 31 August-2 Septembrie 2015

La inceputul saptamanii, am fost vizitati de Domnul George Sly, Directorul firmei Sly Agri Ltd. Impreuna am fost la clientii nostri din Braila si Constanta pentru demontratii in camp. Cu acest prilej am beneficiat de un curs de training unde ni s-a prezentat cultivatorul Stripcat, un sistem inovativ de cultivare in benzi ce permite insamantarea culturilor direct in miriste. Am fost impresionati de profesionalismul si modul deschis si informal cu care a comunicat cu fiecare dintre noi, cat si atentia acordata fiecarei intrebari primite din partea noastra. Multumim Domnului George Sly pentru vizita sa si pentru sprijinul acordat clientilor nostri si echipei noastre de vanzari.


Aniversarea de 17 ani a firmei Valrom Exim SRL, 5 iunie 2015

Cu o intarziere de o saptamana, am gasit in sfarsit un pic de timp sa sarbatorim 17 ani de la infiintarea firmei noastre. Am ales ca locatie un frumos restaurant de pe malul Dunarii, de unde am facut plimbari cu barca spre Insula Mica a Brailei. Un prilej de mare bucurie a fost faptul ca Domnul Jim Dickinson - Director export Househam Sprayers, aflat in vizita la noi in aceasta perioada, a putut sarbatori impreuna cu noi acest moment important.
Abia asteptam sa sarbatorim "majoratul", anul viitor!


Participare la SummiTTerra, Baraganul judetul Braila, 3 iunie 2015

Evenimentul organizat de echipa Summit Agro sub sloganul "Acolo unde tehnologia intalneste pamantul", a prezentat fermierilor portofoliul complet pentru culturile de camp: seminte, fertilizanti si produse pentru protectia plantelor.
Firma noastra a facut demonstratie in camp cu masina de erbicidat autopropulsata Air Ride cu bazin 3500 litri, rampa 24 metri, garda la sol 1,7 metri, echipata cu GPS si maneca de aer, marca Househam Sprayers Marea Britanie si a prezentat gama de aparate de masura si control comercializate, sisteme de ghidare GPS pentru uz agricol, umidometre, sisteme de aerare cereale si piese schimb pentru masini de erbicidat.
La eveniment a participat si Domnul Jim Dickinson, Director Export Househam Sprayers. Acesta a avut prilejul sa se intalneasca cu Domnul Badea (Agridelta Serv SRL ) si cu Domnul Ivan (Expert Mecanizare Agricola SRL) amandoi clienti de-ai nostri care au achizitionat si exploateaza deja masini de erbicidat autopropulsate marca Househam Sprayers. Masina noastra autopropulsata a starnit interesul si a fost atat de apreciata de vizitatori, incat si-a gasit un cumparator, astfel ca dupa evenimentul de la Baraganul, a fost livrata direct la clientul din Ialomita.
Multumim organizatorilor pentru sprijinul acordat firmei noastre si felicitam echipa Summit Agro Romania pentru succesul evenimentului!


Curs training sustinut de Domnul Jan Spitalniak, Teejet Danemarca – Mai 2015

La sfarsitul lunii Mai, am fost vizitati de Domnul Jan Spitalniak, Managerul regional de vanzari al firmei Teejet Danemarca. Cu acest prilej am beneficiat de un curs de training unde ni s-au prezentat noile sisteme de ghidare tip GPS pentru uz agricol cat si gama de duze produse de Teejet. Ca de fiecare data, ne-au impresionat profesionalismul si modul deschis si informal cu care a comunicat cu fiecare dintre noi, cat si atentia acordata fiecarei intrebari primite din partea noastra. Multumim Domnului Jan pentru vizita sa si pentru sprijinul constant acordat echipei noastre de vanzari.


Grup de fermieri in vizita la producatorul Househam Sprayers LTD, ianuarie 2015

In luna ianuarie 2015, am organizat o vizita la producatorul de masini autopropulsate Househam Sprayers LTD, impreuna cu un grup de fermieri printre care domnul Nicolae Sitaru, domnul Carol Costandache, domnul Gheorghe Nitu si domnul Dumitru Michinete.
S-au vizitat cele doua fabrici din Anglia ale producatorului, situate in Leadenham si Woodhall, unde le-au fost prezentate distinsilor oaspeti, procesele de asamblare in detaliu cat si noile modele lansate pe piata, inclusiv prototipurile la care se lucreaza. Domnul Gheorghe Nitu a avut oportunitatea sa isi vada in lucru propria masina de erbicidat autopropulsata comandata, model Air Ride 3500 litri cu rampa 24 metri, cu sistem de directie automat Novariant Autofarm Egnos, maneca de aer si control automat al inaltimii rampei, fiind prima masina de acest tip vanduta in Romania. Gazdele au fost Domnul Jim Dickinson-Director Export si Domnul Rob Willey, proprietarul fabricii. Acestia au fost foarte impresionati din discutiile purtate atat pe teme agronomice cat si tehnce, de profesionalismul si experienta vasta a vizitatorilor din Romania.
Din programul vizitei a facut parte si prezentarea unei ferme britanice. Aceasta sugestie a venit din partea domnului Sitaru si s-a dovedit a fi o experienta foarte apreciata, dandu-ne posibilitatea de a compara sistemele de lucru romanesc si cel britanic, fiecare cu particularitatile lui. Concluzia unanima a fermierilor romani care au mai vizitat si alte ferme din alte tari, a fost ca meseria de fermier, desi ofera satisfactii extraordinare, nu este usoara niciunde.
Dupa vizita la ferma, am vizitat Targul de Agricultura Lamma, devenit in ultimii ani cel mai mare targ de masini agricole, echipamente si servicii agricole din Marea Britanie. Parerea unanima a vizitatorilor a fost ca standul Househam reflecta pozitia sa de lider pe piata britanica, fiind expuse modelele consacrate de masini autopropulsate Air Ride, Merlin, Spirit, unele dintre ele fiind customizate in functie de cererile clientilor. Astfel, in stand era expusa o masina de erbicidat autopropulsata Spirit echipata cu sistem de distribuire microelemente, atasat la rampa de erbicidare.
Ultima zi a fost petrecuta la Londra, unde in mod surprinzator nu am avut parte de "vreme englezeasca", adica ploaie si ceata dupa cum ne-am asteptat ci de soare pe tot parcursul zilei. Astfel, ne-am putut bucura de toate obiectivele vizitate si mai ales de panorama extraordinara a Londrei, vazuta din London Eye.
Ii multumim producatorului Househam Sprayers pentru organizarea impecabila si ne dorim sa repetam aceasta experienta si in viitor.


Targ International Indagra 2014

In perioada 29 Octombrie - 2 Noiembrie 2014 Valrom Exim SRL a participat la Indagra, Targul international de produse si echipamente in domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii si zootehniei. Cel mai mare si important eveniment agricol din Romania, targul INDAGRA este organizat de catre ROMEXPO in parteneriat cu Camerele de Comert si Industrie din Romania, sub patronajul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale. Cea de-a XIX-a editie s-a desfasurat in cadrul Centrului Expozitional Romexpo, ocupand 8 pavilioane (C1, C2, C3, C4, C5, C6, E2, F) si toate platformele exterioare. Evenimentul reprezinta cea mai complexa manifestare de acest gen din Romania, avand ca scop promovarea agriculturii din tara noastra, potentialului zootehnic autohton, produselor traditionale bio si a soiurilor de vinuri romanesti recunoscute international.


Targul AgriCultura 2014 Braila

In perioada 8 - 11 octombrie 2014, VALROM EXIM SRL a participat la cea de-a XVIII - a editie a targului de utilaje si produse agricole AgriCultura 2014 Braila, organizat de Camera de Comert, Industrie si Agricultura Braila. In cadrul targului firma noastra a avut placerea sa incante vizitatorii cu produsele noastre de o calitate superioara dintre care si doua modele reprezentative de masini de erbicidat autopropulsate marca Househam, Marea Britanie: Air Ride cu bazin de 3500litri, rampa de 24 metri si aport de aer si Spirit cu bazin de 3000litri si rampa de 24 metri .


Ziua Porumbului - Orezu 11 Septembrie 2014

VALROM EXIM SRL a participat la cea de-a V-a editie a evenimentului “Ziua Porumbului”, dedicat cresterii productiei de porumb in Romania, desfasurat sub patronajul Domnului Nicolae Sitaru, Directorul firmei ELSIT COM SRL. Evenimentul a avut loc in ziua de joi 11.09.2014, incepand cu ora 10,00 in Localitatea Orezu, Judetul Ialomita. La eveniment au participat furnizori importanti din agricultura, fermieri, reprezentanti ai presei si Ministerului Agriculturii, inclusiv dl. ministru Daniel Constantin. Gazdele au reusit sa ofere invitatilor toate conditiile pentru a se cunoaste, informa si afla cele mai importante noutati din domeniul agribusiness, motiv pentru care dorim sa multumim pentru o buna organizare.


Participare conferinta Agrostandard 2014

Valrom Exim SRL a participat la cea de-a IV-a editie a “Conferintelor AGROstandard”, unul dintre cele mai ample evenimente dedicate solutiilor de finantare pentru agricultura din Romania, desfasurat sub patronajul Academiei de Stiinte Agricole si Silvice Gheorghe Ionescu-Sisesti(ASAS) din Bucuresti. Conferinta “Vara fierbinte a agriculturii romanesti – Solutii reale de finantare a agriculturii. Gaurile negre ale agriculturii romanesti” a avut loc in data de 29 iulie, incepand cu ora 09.30, in Aula Magna a ASAS din b-dul. Marasti nr. 61, Sector 1, Bucuresti. Organizatorii evenimentului au fost Academia de Stiinte Agricole si Silvice “Gheorghe Ionescu-Sisesti”, Bucuresti(ASAS), marile confederatii de fermieri precum Liga Asociatiilor Producatorilor Agricoli din Romania(LAPAR), Alianta ROPAC, Confederatia Asociatiilor Taranesti din Romania(CATAR), Federatia Nationala a Grupurilor de Actiune Locala(FNGAL), Asociatia Producatorilor si Importatorilor de Masini Agricole din Romania(APIMAR), precum si Lumea Satului, AGRO TV si AGROstandard.


Expozitia Indagra - 2013Team building Sinaia August 2013Expozitia Agriplanta - Romagrotec 2013Lansarea noii generatii de masini de erbicidat marca HousehamTeam building Slanic Moldova Septembrie 2012Expozitia Internationala de agricultura si Utilaje Agricole Romagrotec 2012Expozitia Internationala de echipamente si produse din domeniul agriculturii INDAGRA FARM 2011Expozitia Internationala Cereals 2011 - Marea BritanieExpozitia Internationala de agricultura si Utilaje Agricole Romagrotec 2011Expozitia Internationala de agricultura si Utilaje Agricole Romagrotec 2010Expozitia Internationala de echipamente si produse din domeniul agriculturii INDAGRA FARM 2008Expozitia internationala de agricultura si Utilaje Agricole Romagrotec 2008Expozitie Internationala de echipamente si produse din domeniul agriculturii INDAGRA FARM 2007Expozitia Internationala de agricultura si Utilaje Agricole Romagrotec 2007Expozitia Internationala de echipamente si produse din domeniul agriculturii INDAGRA FARM 2006Masini de erbicidat autopropulsate Househam Sprayers - Marea BritanieCategorii de produse
» Masini de erbicidat cultura mare Househam Marea Britanie
» Masini de erbicidat cultura mare Valrom
» Atomizoare pentru tratamente in vii si livezi Italia
» Piese de schimb pentru masini de stropit
» Masini de ceata Dyna Fog
» Cultivatoare Sly
» Vermorele si piese de schimb
» Masini de ceata Actisol
» Uscatoare, umidometre si aparate de masura
» Statii meteo
» Sisteme de ghidare GPS agricol
» Atomizor tratamente aliniamente A1 MIST
» Tocatoare laterala multifunctionala
» Piese de schimb pentru pluguri
» Kit calculator substanta si cantare digitale
» Aplicatoare manuale de erbicide
» Diverse
» Adaptor pentru atomizor portabil
» Vehicul utilitar Ransomes Jacobsen


Noutati
Umidometru cereale MT PRO
Caracteristici tehnice:
* Citire directa pentru 25 din cele mai uzuale culturi
* Robust si ...

[Detalii]
Phmetru PH56
PH-metrul reprezinta metoda cea mai eficienta si usor aplicabila pentru determinarea ph-ului solului ...

[Detalii]
Umidometru cereale MT-16
Umidometrul pentru cereale profesional MT 16 masoara continutul de umiditate al diferitelor soiuri d ...

[Detalii]


© 2007. , , Tel:, E-mail:, .

Termeni si conditii | Contact

Vizite: /azi:

Realizat Capitaneanu Bebi