Profil  |  Viziune, misiune si valori  |  Evenimente  |  Articole  |  Contact   
slide show
Prima pagina  • Grup de fermieri in vizita la producatorul Househam Sprayers LTD, ianuarie 2015


Grup de fermieri in vizita la producatorul Househam Sprayers LTD, ianuarie 2015

In luna ianuarie 2015, am organizat o vizita la producatorul de masini autopropulsate Househam Sprayers LTD, impreuna cu un grup de fermieri printre care domnul Nicolae Sitaru, domnul Carol Costandache, domnul Gheorghe Nitu si domnul Dumitru Michinete.
S-au vizitat cele doua fabrici din Anglia ale producatorului, situate in Leadenham si Woodhall, unde le-au fost prezentate distinsilor oaspeti, procesele de asamblare in detaliu cat si noile modele lansate pe piata, inclusiv prototipurile la care se lucreaza. Domnul Gheorghe Nitu a avut oportunitatea sa isi vada in lucru propria masina de erbicidat autopropulsata comandata, model Air Ride 3500 litri cu rampa 24 metri, cu sistem de directie automat Novariant Autofarm Egnos, maneca de aer si control automat al inaltimii rampei, fiind prima masina de acest tip vanduta in Romania. Gazdele au fost Domnul Jim Dickinson-Director Export si Domnul Rob Willey, proprietarul fabricii. Acestia au fost foarte impresionati din discutiile purtate atat pe teme agronomice cat si tehnce, de profesionalismul si experienta vasta a vizitatorilor din Romania.
Din programul vizitei a facut parte si prezentarea unei ferme britanice. Aceasta sugestie a venit din partea domnului Sitaru si s-a dovedit a fi o experienta foarte apreciata, dandu-ne posibilitatea de a compara sistemele de lucru romanesc si cel britanic, fiecare cu particularitatile lui. Concluzia unanima a fermierilor romani care au mai vizitat si alte ferme din alte tari, a fost ca meseria de fermier, desi ofera satisfactii extraordinare, nu este usoara niciunde.
Dupa vizita la ferma, am vizitat Targul de Agricultura Lamma, devenit in ultimii ani cel mai mare targ de masini agricole, echipamente si servicii agricole din Marea Britanie. Parerea unanima a vizitatorilor a fost ca standul Househam reflecta pozitia sa de lider pe piata britanica, fiind expuse modelele consacrate de masini autopropulsate Air Ride, Merlin, Spirit, unele dintre ele fiind customizate in functie de cererile clientilor. Astfel, in stand era expusa o masina de erbicidat autopropulsata Spirit echipata cu sistem de distribuire microelemente, atasat la rampa de erbicidare.
Ultima zi a fost petrecuta la Londra, unde in mod surprinzator nu am avut parte de "vreme englezeasca", adica ploaie si ceata dupa cum ne-am asteptat ci de soare pe tot parcursul zilei. Astfel, ne-am putut bucura de toate obiectivele vizitate si mai ales de panorama extraordinara a Londrei, vazuta din London Eye.
Ii multumim producatorului Househam Sprayers pentru organizarea impecabila si ne dorim sa repetam aceasta experienta si in viitor.Categorii de produse
» Masini de erbicidat cultura mare Househam Marea Britanie
» Masini de erbicidat cultura mare Valrom
» Atomizoare pentru tratamente in vii si livezi Italia
» Piese de schimb pentru masini de stropit
» Masini de ceata Dyna Fog
» Cultivatoare Sly
» Vermorele si piese de schimb
» Masini de ceata Actisol
» Uscatoare, umidometre si aparate de masura
» Statii meteo
» Sisteme de ghidare GPS agricol
» Atomizor tratamente aliniamente A1 MIST
» Tocatoare laterala multifunctionala
» Piese de schimb pentru pluguri
» Kit calculator substanta si cantare digitale
» Aplicatoare manuale de erbicide
» Diverse
» Adaptor pentru atomizor portabil
» Vehicul utilitar Ransomes Jacobsen


Noutati
Masina de erbicidat tractata OPK 2500 05
Caracteristici tehnice:
*Rampa 18 metri cu deschidere hidraulica
*Bazin din polietilena,ca ...

[Detalii]
Masina ceata rece MAXI PRO 2P DY 62825-5
DOTARI STANDARD:
Motor de 18 CP cu doi cilindri, racit cu aer, care include si un sistem de ...

[Detalii]
Sistem de ghidare CenterLine 220
*Ghidare GPS polivalenta intr-o carcasa portativa si compacta
*Display grafic cu informatii com ...

[Detalii]


© 2007. , , Tel:, E-mail:, .

Termeni si conditii | Contact

Vizite: /azi:

Realizat Capitaneanu Bebi